Privacy policy

We, the company under the name ‘EY ZHN DIGITAL LIVE AND VIRTUAL REALITY PRODUCTIONS SINGLE-MEMBER LIMITED LIABILITY COMPANY’ and the distinctive title ‘EY ZHN LVD Single-Member Ltd’ having as place of business the Municipality of Metamorfosis, 1A Pierias Str., PC 14451, Greece, Tax IDNo/VAT No 800725351, as it is legally represented (hereinafter EY ZHN LVD Single-Member Ltd), respect and protect your personal data, pursuant to the provisions of the General Data Protection Regulation EU 2016/679 (hereinafter GDPR), as it has been incorporated to our national legislation and applies today. a) Our company acts as ‘Data Controller’, since it maintains a record of processing activities under its responsibility, thus determining the purposes and the means of the processing, while at the same time b) processes personal data on behalf of other Data Controllers (eg its clients) according to the indications, means and purposes provided by the Data Controllers and described each time in their Privacy Policy, thus acting as ‘Data Processor’ pursuant to the terms of the GDPR.
We have always valued the collection, processing and protection of your data and privacy as a core company principal and will continue to do so long into the future, in accordance with the national and European legislation, as it applies today or it will be applied in the future. EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd is bound to keep your personal data safe and secured.
You should be at least 18 years old in order to give your consent. In case you are under 18 years old, please do not make any reservation or fill any personal information to our site. We reserve the right to modify this Privacy Policy at any time. You should review this Privacy Policy frequently.
You can find below further information on which data we collect, process, maintain, how we use it, for which reason, as well more information about your rights.

How and what kind of data we collect?

Why?

Your IP address, the type of your browser and operation system:

They are automatically collected when you visit our website https://eyzhn.com and/or our blog https://eyzhn.com/blog/

For security reasons and statistical analysis

For gathering statistical data in user’s favor

Cookies and/or data link:

They are automatically collected when you visit our website and/or when you use our services

In  order to help us make our website more efficient

For statistical reasons

Your name, Tax ID No, address and e- mail :

They are collected on your consent when you subscribe to our newsletter or when you fill the contact form, as well when you use our services either though through e-mail or though phone, as well as when you contact us through phone, e-mail or when you simply want to send us personal data relevant to you through other means (eg via post office)

For the proper drawing up and execution of your contract with our company

In order to send you newsletter

Data concerning sole member companies or one person businesses (company’s name, legal representative’s name, address, Tax ID No etc) :

They are collected each time the data subjects use our services

Personal data (name, address, phone number, email, date of birth, working data etc) that we receive from other Data Controllers (usually our clients) – which data subjects have voluntarily disclosed to our clients:

In the context of our cooperation and on request for information. This data are processed by our company on our clients’ indications, purposed and means.

It is necessary to provide us with your personal data, in order to perform our contract with you in the best possible way

In order to keep you updated about our news. We only send this with your permission.

In order to perform our contract with our  existing or potential customers

In order to comply with legal requirements, accounting legislation, tax inquiries, as well as in order to prevent and detect offences either against you or EYZHN LVD Single-Member Ltd

Your contact history with our company:

Everything we discussed by phone, email, or via Facebook and other social media

In order to provide our customers’ with the best possible service before, during and after the delivery of our services has been completed.

In order to train our staff so every time you contact us you get the best customer support possible.

 

Your submission of your personal data means that you consent to such data being used by EY ZHN LVD Single-Member Ltd and its personnel for the legitimate purposes that EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd has set out. EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd respects and protects the personal data of natural persons with regard to the processing of personal data, pursuant to the applicable provisions of the European and national legislation and always after having obtained your consent, from which you are able to withdraw at any time.
EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd does not collect or process geolocation data which are collected and processed exclusively by the companies operating systems for each device you use and does not have access to the positioning refresh rate of GPS.
Sharing your personal data
EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd acting either as ‘Data Controller’ or as ‘Data Processor’ will protect your personal data from any unlawful use, damage, amendment, unauthorized access or disclosure and it does not and will not share your personal data and information with any third party (physical or legal entity), unless otherwise specified by the applicable law and in this case limited to the purpose described in the applicable law, ie to the competent legal Authorities.
However, we share your personal data that we have received with your permission in so far as is necessary and always under certain conditions ensuring that your personal information is processed in a manner that ensures appropriate security and confidentiality.
In more detail, we share your personal data with:
 with financial consultants (accountants, tax advisers etc) with the aim of complying with our obligations stemming from the national and European fiscal legislation
 with companies helping us make our website more efficient and personalized (companies providing web design services etc)
 with Legal professionals, consultants and law enforcement agencies and/or government authorities, in order to exercise our rights resulting in case of non-execution and/or proper execution of our relations, as well in order to prevent and detect offences either against you or our company
 with businesses providing marketing and promotional services
The personnel of EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd that collects and process personal data on behalf of our company is bound to ensure appropriate security and confidentiality of the personal data to which has access.
Marketing messages/Newsletter
You will receive newsletter with promotional content either via e-mail by EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd only after having obtained your permission, with the aim of informing you about our news.
How to stop receiving newsletters from EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd:
You can stop receiving newsletter from us at any time either a) by clicking ‘unsubscribe’ link that you will find in any e-mail that you receive from us or b) by contacting us at info@euzhn.com, telling us you do not want to contact you anymore.
As soon as we will receive your request with any of the above mentioned ways, we will immediately take care of your request, we will process it and we will update your profile to ensure that you will not receive any marketing messages.
Keeping your personal data
EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd to the extent acting as ‘Data Controller’ only holds the personal data of its website users/visitors that they have voluntarily provided us with (subscribe to our newsletter and/or when you use our contact form) as long as it is necessary to offer you our services or as soon as the user/visitor withdraws consent on which the processing is based and where there is no other legal ground for the processing.
Nevertheless, if reasonably necessary or required to meet legal or regulatory obligations and/or to prevent and detect offenses, EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd may also hold some of your information as required, even after it is no longer needed for the provision of our services to you.
In more detail we retain the part of your personal information for the period necessary to meet our tax and/or legal obligations and legislation requirements for ten (10) years following the end of offering our services to you, unless a longer retention period is required or permitted by the applicable law. As soon as we receive your request, where one of the following exclusively referred and described grounds applies (in the section ‘Your rights’), we delete your personal data by secure means, and in a way that your personal information may not be restored or reconstructed.
We further assess whether we can keep them anonymized, in order not to identify you directly or indirectly. In this case, we may use them without further notice.
EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd to the extent acting as ‘Data Processor’ towards other ‘Data Controllers’ returns and deletes all the personal data (electronic file or hard copy) to the Data Controller after the end of the provision of services relating to processing and deletes existing copies unless Union or Member State law requires storage of the personal data for a specific period and purpose.
Your rights
You have a lot of rights regarding your personal data – information, that you have voluntarily provided us with. In more detail,
 The right to be informed about how your personal data is being collected, used, processed and stored (like the present notice!)
 The right to access the personal data we hold about you
 The right to request the correction of inaccurate personal information we hold about you
 The right to request that we delete your data, or stop processing it or collecting it. In this case, EY ZHN LVD Single-Member Ltd will be obliged to delete your data without undue delay where one of the following grounds applies:
a) the personal data are no longer necessary in relation to the purposes for which they were collected or otherwise processed
(b) the data subject withdraws consent on which the processing is based and where there is no other legal ground for the processing
(c) the data subject objects to the processing and there are no overriding legitimate grounds for the processing, or the data subject objects to the processing
(d) the personal data have been unlawfully processed
(e) the personal data have to be erased for compliance with a legal obligation deriving from the national and/or Union or Member State law to which our EY ZHN LVD Single-Member Ltd is subject
(f) the personal data have been collected in relation to the offer of information society services referred to in Article 8(1).
 The right to stop receiving direct marketing messages, which you can do either by contacting us at info@euzhn.com, telling us you do not want to contact you anymore or withdraw consent by clicking the ‘unsubscribe’ link, as it explained above
 The right to request that we transfer or port elements of your data either to you or another service provider (right to data portability)
To exercise any of the above mentioned rights, no fee shall be payable. To exercise any of the aforementioned rights, please contact us at info@euzhn.com or alternatively contact us by Post to the following address : 1A Pierias Str, Municipality of Metamorfosis, PC 14451, Greece.
We are committed to meeting your request where it is feasible and legitimate. Once you will exercise any of the aforementioned rights, we will immediately take care of your request and we will answer you within thirty (30) workable days after its receipt. In any case, we will immediately contact you, in order to inform you either we will meet your request or which are the objective reasons that prevented us from meeting it.
In case you believe the protection of your personal data is in any way compromised, you are able to contact EY ZHN LVD SINGLE-MEMBER Ltd –by using the contact details provided to this Privacy Policy- before contacting Hellenic Data Protection Authority (HDPA), having as goal to address your concerns, you can directly file a complaint to the HDPA, by using the following contact details:
Website: www.dpa.gr
Postal Address: Kifisias Avenue 1-3, PC 115 23, Athens, Greece
Call center: +30 210 6475600
Fax: +30 210 6475600
Email: complaints@dpa.gr
Links to other sites
Please note that EY ZHN LVD Single-Member Ltd may contain links to other websites. Then the present Privacy Policy shall not apply to any information collected by that website.
We are not responsible for any personal data protection practices of other websites and we recommend you read the Privacy Policy of each site you visit before disclosing any kind of personal data.
Cookies
Access to https://eyzhn.com involves the use of cookies, thus enabling us to improve our websites and deliver a better and more personalised service. We use cookies to gather information about the visitors to our websites. By continuing to use our website you consent to their use. It is mentioned that in case you delete cookies or disable existing cookies, you may not be able to take full advantage of all our websites features.
A cookie is a small piece of data that a website asks your browser [Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer] to store on your computer or mobile device. The cookie allows the website to “remember” your actions or preferences over time and generally improve the user experience. It can also help to ensure that adverts you see online are more relevant to you and your interests. You are able to change your preferences at any time thus stop accepting cookies.
ΕΥΖΗΝ uses the following categories of cookies.
a) Persistent Cookies: Persistent cookies last after you have closed your browser, and allow a website to remember your actions and preferences, unless you decide to delete them. These cookies help us to understand how customers arrive at and use our site so we can improve the overall service.
b) Session Cookies: Session cookies last only for the duration of your visit and are deleted when you close your browser. These facilitate various tasks such as allowing a website to identify that a user of a particular device is navigating from page to page, supporting website security or basic functionality.
Cookies in no case contain any kind of personal data, which can allow to anyone to contact the user of our website and further to this by using cookies no one can have access to the archives and/or records of your PC.
Applicable law – Jurisdiction
Any dispute will emerge either from the implementation or the interpretation of the present terms – and provided that the amicable settlement is unsuccessful – only the Courts of Athens shall have jurisdiction, even for interim measures and in proceedings concerning enforcement of judgments.

 

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

 

H μονοπρόσωπη εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ‘ΕΥ ΖΗΝ ΨΗΦΙΑΚΕΣ, ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ’ και δ.τ ‘ΕΥ ΖΗΝ LVD M.E.Π.Ε’ με έδρα την Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Πιερίας αρ. 1Α, ΤΚ 14451, Μεταμόρφωση Αττικής με ΑΦΜ 800725351, όπως εκπροσωπείται νόμιμα (εφεξής ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ) σέβεται την σημασία που έχει η ορθή συλλογή, διατήρηση, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων (πελατών, προμηθευτών/συνεργατών και εργαζομένων της εταιρείας καθώς και των επισκεπτών/χρηστών της ιστοσελίδα της) και α) φέρει την ιδιότητα του ‘Υπευθύνου Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων’ σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων  2016/679/ΕΕ (εφεξής ΓΚΠΔ), καθώς τηρεί αρχεία και προβαίνει σε επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθορίζοντας το σκοπό και ορίζοντας τα μέσα της επεξεργασίας αυτών, ενώ παράλληλα β) προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό άλλων Υπεύθυνων Επεξεργασίας (πχ πελατών της) κατόπιν υποδείξεων και με τους σκοπούς και τα μέσα που καθορίζουν οι τελευταίοι, όπως αυτά (ενν. σκοποί και μέσα) θα καθορίζονται κάθε φορά στην τηρούμενοι από εκείνους Πολιτική Απορρήτου, φέροντας έτσι και την ιδιότητα του ‘Εκτελούντος την Επεξεργασία’ σύμφωνα με τους ορισμούς του ΓΚΠΔ.

 

Η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ δηλώνει ρητά ότι τηρεί όλα τα εχέγγυα ασφαλούς διαχείρισης και προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σε συμμόρφωση των όσων ορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό υπ’ αρ. 2016/679 (GDPR), καθώς και στην εθνική και ενωσιακή νομοθεσία που ισχύει σήμερα ή θα ισχύσει στο μέλλον.

Η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ δεσμεύεται να διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή και προστατευμένα.

 

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για το ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε και γιατί. Μόνο άτομα ηλικίας από 18 ετών και άνω μπορούν να παρέχουν τη δική τους συγκατάθεση. Αν είστε κάτω των 18 ετών (ανήλικη/ος), παρακαλούμε μην καταχωρήσετε καμία πληροφορία στην ιστοσελίδα μας.

Οι παρόντες όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν. Είναι δική σας ευθύνη να ανατρέχετε στους Όρους και την Πολιτική Προστασίας της εταιρείας μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για το ποια δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε και για ποιο λόγο.

 

Πώς και τι είδους δεδομένα συλλέγονται Γιατί;

 

Η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ), ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα :

 

Συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα https://eyzhn.com ή το blog https://eyzhn.com/blog/

Για σκοπούς ασφαλείας και τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων

 

Για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων προς εξυπηρέτηση του χρήστη

Cookies ή/και δεδομένα σύνδεσης :

 

Συλλέγονται κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ

Για την εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας

 

Για στατιστικούς λόγους

Oνοματεπώνυμο, ΑΦΜ, Διεύθυνση, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) :

 

Συλλέγονται με την συγκατάθεση του χρήστη κατά την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στο newsletter και της φόρμας επικοινωνίας (contact form)

Για την κατάρτιση και την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης

 

Για την αποστολή newsletter

Στοιχεία εταιρειών, μονοπρόσωπων εταιρειών, ατομικών επιχειρήσεων (επωνυμία, στοιχεία νομίμου εκπροσώπου, διεύθυνση, ΑΦΜ κτλ) :

 

Όταν τα υποκείμενα των δεδομένων χρησιμοποιούν της υπηρεσίες μας

 

Προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, ημ/νία γέννησης,  δεδομένα εργασία κτλ) που λαμβάνουμε από άλλους Υπεύθυνους Επεξεργασίας (πελάτες μας) – που τα Υποκείμενα των Δεδομένων έχουν επιλέξει να γνωστοποιήσουν στους πελάτες μας :

 

Στα πλαίσια συνεργασίας και παροχής πληροφοριών και τα επεξεργαζόμαστε ως ‘Εκτελούντες την επεξεργασία’ κατόπιν υποδείξεων και με τους σκοπούς και τα μέσα που καθορίζουν οι πελάτες μας

Για λόγους έγκυρης κατάρτισης και ορθής εκτέλεσης της μεταξύ μας σύμβασης

 

Για την αποστολή προωθητικών/ενημερωτικών δελτίων μέσω email, μόνο στην περίπτωση που τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν συγκατατεθεί ρητά στην λήψη τέτοιου ενημερωτικού υλικού

 

Για τον σκοπό εκτέλεσης της εκάστοτε συναφθείσας σύμβασης μεταξύ της ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ και των υπαρχόντων ή εν δυνάμει πελατών της

 

Για λόγους συμμόρφωσης της ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ με νομικές υποχρεώσεις, για λόγους  λογιστικούς και φορολογικούς, χρέωσης και ελέγχου, καθώς και για την ανίχνευση ή την αποτροπή τυχόν περιστατικών απάτης.

To ιστορικό της επικοινωνίας σας με την εταιρεία μας:

 

Ό,τι συζητήσαμε μέσω τηλεφώνου, email, ή μέσω Facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας παροχής των υπηρεσιών μας

 

Για την εκπαίδευση του προσωπικού μας ώστε κάθε φορά που επικοινωνείτε με την εταιρεία μας να λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση

 

Η εκ μέρους σας προσκόμιση, αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) ή δια αλληλογραφίας των προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται ότι συναινείτε αυτά τα δεδομένα να χρησιμοποιούνται από την ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ και το προσωπικό της για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η συλλογή, επεξεργασία και διατήρηση των δεδομένων αυτών γίνεται, ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με την κείμενη εθνική και ενωσιακή νομοθεσία και την παρούσα πολιτική απορρήτου και πάντοτε σύμφωνα με την δοθείσα από εσάς συγκατάθεση, την οποία μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε.

Η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ δεν διαχειρίζεται, συλλέγει ή επεξεργάζεται τα δεδομένα γεωντοπισμού, τα οποία συλλέγονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά από τις εταιρείες που προσφέρουν το λειτουργικό σύστημα της εκάστοτε συσκευής που χρησιμοποιείτε και δεν διαθέτει πρόσβαση στον ρυθμό ανανέωσης του στίγματος GPS.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτους

Η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ δηλώνει ρητώς ότι είτε με τον ρόλο της ως ‘Υπεύθυνης Επεξεργασίας’, είτε ως ‘Εκτελούσας την Επεξεργασία’ δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει με καθ’ οποιοδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε αιτία προς οποιοδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες χρηστών, εκτός και εάν ρητά ορίζεται από το νόμο και αποκλειστικά για το σκοπό που αυτός ορίζει και μόνο όπου ορίζεται, ήτοι προς τις αρμόδιες εκ του νόμου Αρχές.

Ωστόσο, μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας που εσείς μας έχετε δώσει με την ρητή συγκατάθεσή σας, με τις παρακάτω κατηγορίες συνεργαζομένων φυσικών προσώπων ή/και εταιρειών, με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας,  στο μέτρο που είναι απαραίτητο και αναγκαίο και πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

  • με οικονομικούς συμβούλους (λογιστές, φοροτεχνικούς κοκ) με σκοπό την συμμόρφωση της εταιρείας στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική και ευρωπαϊκή φορολογική νομοθεσία
  • με εταιρείες που συμβάλλουν στην ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας (πχ εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων και ψηφιακών εφαρμογών)
  • με δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, επαγγελματίες νομικούς και φορείς επιβολής του νόμου, με σκοπό την προάσπιση των αξιώσεών μας  σε περίπτωση έγερσης νομικών αξιώσεων κατά της ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ ή πρόληψης και καταστολής αξιόποινων πράξεων.
  • με εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαφημιστικού και προωθητικού χαρακτήρα

Οι εργαζόμενοι της ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα δεσμεύονται να τηρούν την εμπιστευτικότητα των δεδομένων αυτών.

Προωθητικά / διαφημιστικά μηνύματα

Με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας, δικαιούμαστε να σας αποστέλλουμε, σε τακτικά διαστήματα, μηνύματα προωθητικού / διαφημιστικού περιεχομένου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), με σκοπό να ενημερώνεστε για τα νέα της ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ.

Πώς να σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά/διαφημιστικά μηνύματα από την ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ:

Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε  προωθητικά/διαφημιστικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή, α) είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο ‘unsubscribe’ ο οποίος θα βρίσκετε σε κάθε e-mail που θα λαμβάνετε από την επιχείρησή μας β) επικοινωνώντας μαζί μας στο info@euzhn.com , δηλώνοντάς μας ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα.

Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, θα το επεξεργαστούμε και θα σταματήσετε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail).

 Αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων

H ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ στο μέτρο που δρα ως ‘Υπεύθυνη Επεξεργασίας’ δηλώνει ρητά ότι διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/επισκέπτες της έχουν γνωστοποιήσει στο πλαίσιο της εγγραφής τους στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας και μόνον για όσο χρόνο διατηρεί συμβατική σχέση μαζί σας ή για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ή μέχρι ο χρήστης/επισκέπτης να άρει την συγκατάθεσή του.

Στο μέτρο εντούτοις που κριθεί ευλόγως απαραίτητο, σε συμμόρφωση της επιχείρησής μας στις υποχρεώσεις και απαιτήσεις που απορρέουν από τον νόμο, είτε για την επίλυση διαφορών, είτε για την πρόληψη και τον εντοπισμό αξιόποινων ενεργειών, η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ δικαιούται να διατηρήσει αποθηκευμένα τα προσωπικά σας δεδομένα, ακόμα και αν δεν είναι πλέον αναγκαίο να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Ειδικότερα διατηρούμε το μέρος εκείνων των προσωπικών δεδομένων που είναι απαραίτητα για την συμμόρφωση μας στις φορολογικές ή/και άλλες νομικές μας υποχρεώσεις για δέκα (10) έτη μετά τη λήξη της παροχής των υπηρεσιών μας ή άλλως για όσο χρονικό διάστημα ορίζεται από άλλη νομοθεσία. Μόλις λάβουμε το αίτημά σας για διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και εφόσον ισχύει ένας από τους κάτωθι αποκλειστικά αναφερόμενους και περιγραφόμενους λόγους (στην ενότητα ‘τα δικαιώματά σας’), θα τα διαγράψουμε με ασφάλεια το συντομότερο δυνατόν, κατά τρόπο που δεν θα επιτρέπει την επαναφορά ή αναδόμηση των στοιχείων που διαγράφησαν.

Επίσης, με την πάροδο του χρόνου εξετάζουμε κατά πόσον μπορούμε να τα διατηρήσουμε ανώνυμα, ώστε να μην μπορούν πλέον να συσχετιστούν με εσάς ή/και να σας ταυτοποιήσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσουμε χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ στο μέτρο που δρα ως ‘Εκτελούσα την Επεξεργασία’ έναντι άλλων Υπεύθυνων επεξεργασίας, επιστρέφει και διαγράφει άμεσα όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (τηρούμενα είτε σε φυσική είτε σε ηλεκτρονική μορφή) στον εκάστοτε Υπεύθυνο Επεξεργασίας μετά το πέρας της παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας καθώς και τα υφιστάμενα αντίγραφα, εκτός εάν υπάρχει ρητή νομοθετική πρόβλεψη για την τήρηση του αρχείου για ορισμένο χρονικό διάστημα και σκοπό.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε μια σειρά δικαιωμάτων επί των προσωπικών σας δεδομένων-στοιχείων, που έχετε γνωστοποιήσει στην επιχείρησή μας. Αναλυτικά:

  • Το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τον τρόπο συλλογής, επεξεργασίας, διατήρησης και αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων από την ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ (δείτε τα παραπάνω!)
  • Το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στα προσωπικά δεδομένα, στοιχεία και πληροφορίες που εσείς οι ίδιοι έχετε γνωστοποιήσει στην ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ
  • Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε -σε περίπτωση που δεν είναι ακριβή- τα δεδομένα που η επιχείρησή μας διατηρεί για το άτομό σας και το δικαίωμα να τροποποιήσετε κάθε στοιχείο που αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα
  • Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ διατηρεί για το άτομό σας. Στην περίπτωσή αυτή, υποχρεούμαστε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, εάν ισχύει ένας από τους κάτωθι αποκλειστικά αναφερόμενους λόγους:

α) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν από την επιχείρησή μας  ή υποβλήθηκαν κατ` άλλο τρόπο σε επεξεργασία,

β) ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων από την ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία,

γ) αντιτίθεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία

δ) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα,

ε) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα πρέπει να διαγραφούν, ώστε να τηρηθεί νομική υποχρέωση βάσει του ενωσιακού δικαίου στο οποίο υπόκειται η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ

στ) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα έχουν συλλεχθεί σε σχέση με την προσφορά υπηρεσιών της κοινωνίας των πληροφοριών απευθείας σε παιδί, όπως ειδικότερα αναφέρονται στο αρ. 8§1 του ΓΚΠΔ

  • Το δικαίωμα να σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά/διαφημιστικά μηνύματα από την ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ, είτε μέσω του συνδέσμου ‘unsubscribe’, ο οποίος υπάρχει σε κάθε σχετικό e-mail που λαμβάνετε από την επιχείρησή μας, είτε επικοινωνώντας μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@euzhn.com
  • Το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχετε παράσχει στην επιχείρησή μας, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο καθώς και το δικαίωμα να διαβιβάζετε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα στη φορητότητα).
  • Tα δικαιώματα αυτά ασκούνται χωρίς κόστος για εσάς, είτε μέσω ηλεκτρονικής επιστολής στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@euzhn.com, είτε με την αποστολή έγγραφης επιστολής στην ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ που εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Πιερίας αρ. 1Α, ΤΚ 14451, Μεταμόρφωση Αττικής με ΑΦΜ 800725351, όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

 

Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε άμεσα το εκάστοτε αίτημα σας, εφόσον είναι εφικτό και νόμιμο.

Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα ως άνω αναφερόμενα δικαιώματά σας, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίησή του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την λήψη του σχετικού αιτήματός σας. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε άμεσα είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και εφόσον πριν προσεγγίσετε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων, επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας – χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας – με σκοπό να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας, μπορείτε να προσφύγετε Προσωπικού Χαρακτήρα , εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600
Fax: +30 210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: complaints@dpa.gr

Σύνδεσμοι (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ μέσω του δικτυακού της τόπου ενδέχεται να παρέχει συνδέσμους προς τρίτα μέρη. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου δεν ισχύει για τους ως άνω δικτυακούς τόπους και η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την τηρούμενη από τους τρίτους πολιτική προστασίας απορρήτου, ούτε για τις πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ούτε για το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων.

Η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ σας συμβουλεύει να ελέγχετε προκαταβολικά τις δηλώσεις απορρήτου που δημοσιεύονται και ισχύουν για κάθε δικτυακό τόπο προτού εισάγεται οιαδήποτε προσωπικά σας δεδομένα.

 

Cookies

Τα cookies είναι μικρά κείμενα, αποτελούμενα συνήθως από γράμματα και αριθμούς και αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης (browser) [Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer] που χρησιμοποιεί ο χρήστης με σκοπό την ορθότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε αν πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσα από τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή, ενδέχεται ορισμένα μέρη να μη λειτουργούν επαρκώς.

Η ΕΥ ΖΗΝ LVD ΜΕΠΕ χρησιμοποιεί τις ακόλουθες κατηγορίες cookies:

α) συνεχή, πράγμα που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας θυμάται ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας για την προβολή του ιστότοπου και έτσι σας αναγνωρίζει κάθε φορά που επιστρέφετε. Τα μόνιμα cookies αποθηκεύονται στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης ή την κινητή συσκευή σας, έως ότου επιλέξετε να τα διαγράψετε

β) Cookies περιόδου σύνδεσης τα οποία είναι συγκεκριμένα για μια συγκεκριμένη επίσκεψη στον ιστότοπο, για τη μεταφορά πληροφοριών καθώς βλέπετε διαφορετικές σελίδες στην ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να καταχωρίσετε ξανά πληροφορίες. Τα cookies περιόδου σύνδεσης λήγουν και διαγράφονται αυτομάτως όταν αφήνετε τον ιστότοπο ή κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες οι οποίες θα επιτρέψουν στον οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη της ιστοσελίδας και επιπρόσθετα με την χρήση cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα και τα αρχεία του Η/Υ σας.

Εφαρμοστέο δίκαιο – Δικαιοδοσία

Τυχόν διαφορές που θα ανακύψουν από την εφαρμογή ή/και ερμηνεία των παρόντων όρων και με την προϋπόθεση ότι η φιλική/συμβιβαστική επίλυση αποβεί άκαρπη, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας και για τα ασφαλιστικά μέτρα και περί την εκτέλεση.