Ειστε στο Marketing ή CSR? Youth marketing / platforms και νεες τεχνολογιες live/ad/digital/VR tech από την ΕΥ ΖΗΝ

Blog, Χωρίς κατηγορία / Ad tech, AR, Children marketing, CSR, Digital, Event marketing, Event production, events, EY ZHN, EYZHN, Move in VR, Roadshows, Virtual Reality, VR, youth marketing, ΕΥΖΗΝ / October 11, 2016

Ειστε στο Marketing ή CSR? Youth marketing / platforms και νεες τεχνολογιες live/ad/digital/VR tech από την ΕΥ ΖΗΝ

Children and Youth platforms / Big Bang Education

Πιστεύετε στα παιδιά, τους νέους και τη νέα γενιά? Αποτελούν μέρος του κοινού σας και σας προβληματίζει ο τρόπος προσέγγισης τους? Είτε σαν τμήμα marketing, είτε σαν τμήμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας;
Η ΕΥ ΖΗΝ έχει ξεκινήσει συνεργασία με το Big Bang Education. Eναν νέο Εκπαιδευτικό Οργανισμό που φιλοδοξεί να επανασχεδιάσει την Εκπαίδευση για τις εποχές εκθετικών τεχνολογικών αλλαγών που ζούμε.
Το project Alpha labs (εργαστήρια δημιουργίας και επιχειρηματικότητας με χρήση εκθετικών τεχνολογιών για παιδιά και νέους) έχει ήδη τρέξει πιλοτικά τους τελευταίους μήνες.
Το project Alpha reach φιλοδοξεί να μετατρέψει τα σχολεία σε κέντρα καινοτομίας και τη νέα γενιά σε δημιουργούς λύσεων για προκλήσεις του κόσμου μας (σε φάση ανάπτυξης, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε εδώ)
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και για το πως μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε εδώ


Move in VR tech από την ΕΥ ΖΗΝ / EZVR στα πλαίσια του TEDxAcademy 2016

Η τεχνολογία VR εκδημοκρατίζει τις εμπειρίες! Ολοι μπορούν να βρεθούν παντού, οποιαδήποτε στιγμή. Με την EZVR εκινήσαμε (από τους πρώτους) το σχεδιασμό και ανάπτυξη ενεργειών και VR apps στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Rothmans / BAT Ρωσίας, Nobacco, Hellas net κ.ά.)
Τώρα φέραμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τεχνολογία με την οποία μπορεί κάποιος όχι μόνον να δει, αλλά και να κινηθεί σε virtual περιβάλλον.
Η πρώτη χρήση της τεχνολογίας αυτής έγινε στο περίπτερο του Big Bang Education στο TEDxAcademy 2016 με θέμα Re-Imagine Greece!
Οι επισκέπτες (κάθε ηλικίας) μπορούσαν να δημιουργήσουν τρισδιάστατα κινούμενοι έργα σε virtual περιβάλλον, ενώ την ίδια στιγμή οι επισκέπτες του περιπτέρου τους έβλεπαν σε οθόνες σε πραγματικό χώρο και χρόνο.

photo

Roadshows
Η ΕΥ ΖΗΝ είναι μεταξύ άλλων γνωστή για το μεγαλύτερο στόλο από ιδιόκτητες μονάδες mobile roadshow units. Από ειδικά διαμορφωμένα Vans σε trailers, ή μεγάλες μονάδες 12 μέτρων με υδραυλικά συστήματα, αυτονομία σε παροχές ρεύματος, γεννήτριες κλπ.
Οι μονάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χρήση κινητών περιπτέρων, εκθεσιακών χώρων, roadshows, κινητά καταστήματα, κουζίνες κ.ά.
Η ΕΥ ΖΗΝ μπορεί να σας σχεδιάσει όλη την ενέργεια αναλαμβάνοντας και τα θέματα logistics, αδειοδοτήσεων ή απλά να διαμορφώσει τη μονάδα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Τέλος με βάση τις νέες τεχνολογίες VR και Move in VR που διαθέτουμε, τα οχήματα μπορούν να μετατραπούν σε VR/AR moving stations τηλεμεταφέροντας τους επισκέπτες παντού για να ζήσουν τα πάντα!

screen-shot-2016-10-11-at-4-34-57-pm

The winter is coming! Interactive attractions
VR, simulators, interactive screens, mobile units, free fall, drone arenas and more! Για Χριστούγεννα ή χειμερινές δράσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109944544 ή εδώ

.